Ο Στ. Μαλέλης "βλέπει"... πρωθυπουργό τη Φ. Γεννηματά!

Ο Στ. Μαλέλης "βλέπει"... πρωθυπουργό τη Φ. Γεννηματά!

Επιθετική τακτική του ΚΙΝ.ΑΛΛ. μετά τη συνάντηση της Προοδευτικής Συμμαχίας - Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ισχυρίστηκε πως "δεν εκφράζουν τίποτε κοινωνικά" όσοι πήγαν στην Προοδευτική Συμμαχία... - "Σήψη" χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ο Π. Χρηστίδης

Γραμμή άμυνας για την περιφρούρηση της εκλογικής βάσης του ΚΙΝ.ΑΛΛ. επιδιώκουν να τραβήξουν κορυφαία στελέχη του φορέα στον απόηχο της εκδήλωσης για τη συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Γαλάτσι. Απαξιωτικό στίγμα επιχείρησε να μεταδώσει «για την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μας προκαλεί ανησυχία» ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Σταμάτης Μαλέλης, που θεωρεί -με το βλέμμα στη Φ. Γεννηματά- πως «έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για γυναίκα πρωθυπουργό»!

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να διασωθεί επιστρέφοντας στο παρελθόν με ένα κόμμα μιας χρήσης» ανέφερε -σε επιθετικούς τόνους- ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Παύλος Χρηστίδης.

"Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. εκφράζει τους μη προνομιούχους"

Ο Στ. Μαλέλης (News 247), επιχειρώντας να συσπειρώσει τους υποστηρικτές του φορέα της Κεντροαριστεράς, ισχυρίστηκε ότι «όσοι πήγαν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζουν τίποτα κοινωνικά» καθώς «το ΚΙΝ.ΑΛΛ. εκφράζει τους μη προνομιούχους». Τοποθέτησε δε τον πήχη των ευρωκλογών «στο διψήφιο ποσοστό, καθώς είναι εφικτό να πάρουμε πάνω από 10%», ωστόσο ξεδίπλωσε τον στόχο «να πάρουμε διψήφιο ποσοστό στις ευρωκλογές καθώς μπορεί μετά να γίνει η ανατροπή και να γίνουμε δεύτερο κόμμα, όχι αμέσως, αλλά αργότερα».

Σε αυτό το πλαίσιο υποστήριξε ότι «για να πάρουμε μέρος σε μια κυβέρνηση μετά τις εκλογές πρέπει να πάρουμε την τρίτη εντολή. Όταν την πάρουμε, θα καταθέσουμε το πρόγραμμά μας, που εκφράζει τη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία και τότε η Φ. Γεννηματά θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Γιατί όχι και πρωθυπουργός». Δεν παρέλειψε δε να σχολιάσει ότι «μια αυτοδύναμη Ν.Δ. θα ήταν καταστροφική για τον τόπο» συμπληρώνοντας (σε ερώτηση για τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντ. Σαμαρά) ότι «μερικές κυβερνήσεις δεν απέδωσαν».

Χυδαιότητα Χρηστίδη

Παράλληλα ο Παύλος Χρηστίδης (ΣΚΑΪ) ανέφερε σε λαϊκίστικους τόνους, ότι «αυτό το κόμμα, το οποίο είναι το κόμμα ΣΥΠΣΥ (ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία) είναι σήψη. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ., βαδίζοντας στα χνάρια της ρητορικής της Ν.Δ., συμπλήρωσε »ότι η συμμετοχή της Έλενας Κουντουρά στην Προοδευτική Συμμαχία οφείλεται σε συναλλαγή".

Παράλληλα, στο φόντο του γεμάτου κλειστού γηπέδου του Γαλατσίου, σχολίασε ότι «πάνω από 100 λεωφορεία χρειάστηκε ο κ. Τσίπρας για να γεμίσει ένα γήπεδο. Εμείς με 4.000 συνέδρους γεμίσαμε πριν από μία εβδομάδα το ΣΕΦ».

Γρηγοράκος: "Να κάνει μεταγραφή και τον Άκη"...

Τέλος, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδας Γρηγοράκος (Παραπολιτικά FM) κατέφυγε σε ρεσιτάλ λασπολογίας λέγοντας πως «εύχομαι στον κ. Τσίπρα να καταπολεμήσει τη νέα διαπλοκή και τον φασισμό του Μητσοτάκη με αυτό το 'νέο αίμα' που πήρε, τον Τζουμάκα, τον Ραγκούση, την Ξενογιαννακοπούλου, τον Κοτσακά. Σε λίγο καιρό να κάνει και μεταγραφή και τον Άκη Τσοχατζόπουλο, του το εύχομαι από καρδιάς».

Κ.Σ.

Publish modules to the "offcanvas" position.